Nieuw bij Haarstudio 3930: Trimmer technologie Haar Systeem

Danielle van Uum van Haarstudio 3930 in Hamont zit niet stil. Onlangs volgde ze een opleiding waardoor ze nu in haar salon een gloednieuwe techniek kan toepassen voor het plaatsen van extensions. De Trimmer…Nieuw bij Haarstudio 3930: Trimmer technologie Haar Systeem

10-09-2017 17:18 – Ingezonden door Redactie

Danielle van Uum van Haarstudio 3930 in Hamont zit niet stil. Onlangs volgde ze een opleiding waardoor ze nu in haar salon een gloednieuwe techniek kan toepassen voor het plaatsen van extensions. De Trimmer technologie is de perfecte manier om je haar meer volume of een prachtige verlenging te geven. Bovendien beschadigen deze extensions het bestaande haar niet, blijven ze 3 tot wel 4 maanden houdbaar en zijn ze verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en structuren.

“De Trimmer Technologie maakt het mogelijk om hairextensions rechtstreeks toe te passen in het haar van de klant,” vertelt Danielle. “Met de Trimmer hebben we tal van mogelijkheden. Zo kunnen we op een het haar meer volume geven of verlengen en ook kale plekken kunnen opgevuld worden. Omdat de aanhechtingen onzichtbaar zijn, zijn ze uitermate geschikt voor personen die last hebben van kaalheid.” Danielle gebruikt de extensions van het Italiaanse merk VidaHair. “De extensions kunnen heel plaatselijk aangehecht worden. Bovendien zijn de extensions volledig af te stemmen op de dikte, kleur en structuur van het bestaande haar om zo een natuurlijke look te creëren.” Er wordt gebruik gemaakt van 100% echt haar en deze techniek is combineerbaar met andere extensions-technieken. Iedereen is vrij om eens langs te komen en de mogelijkheden rustig te bespreken. Er hoeft niet meteen een beslissing genomen te worden, u mag vrijblijvend langskomen en daarna een beslissing nemen.

Haarstudio 3930 stunt momenteel ook met een leuk en vooral financieel interessant spaarsysteem. Bij iedere kapbeurt worden er punten gespaard waarmee je mooie kortingen kan bekomen op bepaalde producten.  Danielle maakt gebruik van de kwalitatief hoogstaande producten van Goldwell. En zoals steeds biedt ze in het salon ook tal van leuke accessoires aan. Zo zijn er momenteel de trendy haarbanden of wat dacht je van een gsm-tasje warmee je niet enkel je telefoon maar ook je geld in kan opbergen? Er worden gsm-tasjes aangeboden in verschillende kleuren, dus er is zeker voor ieder wat wils. Ook nog steeds in het aanbod zijn de Sentchips, verkrijgbaar als olie of kaarsje. Er zijn diverse geuren beschikbaar waaronder een vijftal exclusieve geuren die enkel verkocht worden in kapsalons en schoonheidscentra.

Natuurlijk blijft Haarstudio 3930 hét adres voor het knippen, kleuren, opsteken, permanenten,… van uw haar. En heeft u een feest, communie, gala of gaat u trouwen? Dan kunt u er terecht voor een opsteekkapsel, krullen, vlecht of brushing.

Haarstudio 3930 is gelegen in de Kievitstraat 18 in Hamont-Achel. Een afspraak maken kan via tel. 0032 11 650713 of via de website www.haarstudio3930.be Iedereen kan bij Haarstudio 3930 iedere dag van 9 uur tot 12 uur terecht zonder afspraak, in de namiddag wordt er enkel op afspraak gewerkt. Er staat altijd een drankje, koffie of thee voor u klaar!

Powered by Blog Grabber