Nieuwe naam Neerpelt-Overpelt

Tot en met vrijdag kunnen inwoners van Neerpelt en Overpelt zich nog kandidaat stellen om te zetelen in de volksjury, die het aantal mogelijke namen voor de fusiegemeente zal herleiden tot 3. Ook tot en…Nieuwe naam Neerpelt-Overpelt

14-09-2017 12:01 – Ingezonden door Redactie

Tot en met vrijdag kunnen inwoners van Neerpelt en Overpelt zich nog kandidaat stellen om te zetelen in de volksjury, die het aantal mogelijke namen voor de fusiegemeente zal herleiden tot 3. Ook tot en met vrijdag kan men nog ideeën insturen voor de gemeentenaam.
 
Op dit moment stelden 99 mensen zich kandidaat. De vrouwelijke kandidaten zijn momenteel in de minderheid.
We ontvingen 718 inzendingen voor een gemeentenaam waarvan 180 unieke.
 
Meer info over het traject voor de naamgeving: www.fusieneerpeltoverpelt.be

Welke naam moet de nieuwe gemeente krijgen volgens u?

Powered by Blog Grabber