Omgekomen zwemmer Budel werd vermoedelijk onwel

Afgelopen zondag is een 37-jarige man uit het Neerpelt verdronken in De Hoort in Budel-Dorplein. De zwemmer is vermoedelijk onwel geworden in het water. Dat zegt de politie. Zwemmen bij de plas verboden…Omgekomen zwemmer Budel werd vermoedelijk onwel

01-06-2017 13:13 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zondag is een 37-jarige man uit het Neerpelt verdronken in De Hoort in Budel-Dorplein. De zwemmer is vermoedelijk onwel geworden in het water. Dat zegt de politie. Zwemmen bij de plas verboden in Budel-Dorplein is verboden. Desondanks wordt er op warme dagen vaak gezwommen.
 
De plas die is ontstaan uit een afgraving is eigendom van Nyrstar. Het bedrijf heeft bepaald dat zwemmen op de plek verboden is. Wandelen is er wel toegestaan. Eind vorige eeuw heeft de politie al vastgesteld dat zwemmen aan De Hoort gevaarlijk is. Op sommige plaatsen is het er heel diep en de randen langs het water kunnen afbrokkelen waardoor recreanten in het diepe terechtkomen.

Powered by Blog Grabber