Oogsten op wijndomein De Oude Hoeve

Wijndomein De Oude Hoeve in Achel (Leenderdijk 14) doet een oproep aan vrijwilligers om te helpen bij het oogsten van de druiven. De vruchten hebben nog wel wat zon nodig, maar het is de bedoeling dat op 17 september in ieder geval de witte druiven, om sap van te laten maken, geoogst worden en dat de…Oogsten op wijndomein De Oude Hoeve

15-09-2017 13:49 – Ingezonden door Redactie

Wijndomein De Oude Hoeve in Achel (Leenderdijk 14) doet een oproep aan vrijwilligers om te helpen bij het oogsten van de druiven. De vruchten hebben nog wel wat zon nodig, maar het is de bedoeling dat op 17 september in ieder geval de witte druiven, om sap van te laten maken, geoogst worden en dat de grote oogst van rood en wit zal gebeuren op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. De weersvoorspellingen zijn nu zo dat er vanaf de 3de week september weer goed weer verwacht wordt.
Wie heeft er zin en tijd om mee te komen oogsten? Er wordt gestart op zondag 17 september om 9 uur. Voor 14.30 moet er geoogst zijn, omdat er daarna naar Hasselt gereden moet worden om de druiven tot sap te kunnen verwerken. Vele handen maken licht werk…
Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober begint het plukken eveneens om 9 uur en gaat door tot 17 uur. Alle hulp welkom en iedereen is vrij om eerder naar huis te gaan. In ruil voor de hulp wordt er getrakteerd op een lekkere plukkerslunch!

Powered by Blog Grabber