Ook de Rondemissen kunnen we deze ronde niet missen!

Floor en Merel zien de nieuwe elementen van de 56e Mijl van Mares vol vertrouwen tegemoet Op zaterdag 29 juli (jawel, de eerste zaterdag ná de Tour) wordt in Maarheeze alweer de 56e Mijl van Mares verreden….Ook de Rondemissen kunnen we deze ronde niet missen!

09-06-2017 15:29 – Ingezonden door Redactie – Foto: MRfotografie

Floor en Merel zien de nieuwe elementen van de 56e Mijl van Mares vol vertrouwen tegemoet
Op zaterdag 29 juli (jawel, de eerste zaterdag ná de Tour) wordt in Maarheeze alweer de 56e Mijl van Mares verreden. Net als voorgaande jaren is het de organisatie weer gelukt om twee Rondemissen uit eigen dorp te strikken. Merel van Hunsel (Miss Rabobank) en Floor Neerhoff (Miss Bavaria) vervullen dit jaar als Rondemissen een belangrijke rol vóór en tijdens De Mijl. Ze zijn niet alleen het gezicht van de Mijl op alle reclame-uitingen. Maar ze promoten de wielerronde ook op radio en tv. Voor de professionele uitstraling die daarbij hoort zorgen ook dit jaar weer Liplijn Fashion uit Budel (kleding), BL3ND (visagie) en Kapsalon Iets Anders (kapsels) uit Maarheeze.
Over de achtergrond van deze Rondemissen en hun band met De Mijl lees je meer in onze op onze website: www.mijlvanmares.nl. Naast een uitgebreid interview met de Rondemissen staan daarop natuurlijk nog veel meer leuke wetenswaardigheden en actualiteiten. Vooral ook interessant omdat er dit jaar wat nieuwe onderdelen in het programma opgenomen zijn!
Informatie over De Mijl vind je natuurlijk ook dit jaar weer in regionale kranten (zoals het HAC natuurlijk), op social media en zelfs op radio en tv. Niet te missen!

 
Svp bij foto vermelden:
“Floor Neerhoff en Merel van Hunsel als Rondemissen van De Mijl. Foto: MRfotografie  (Maarheeze)”

Powered by Blog Grabber