Open avonden Karate Zipangu Neerpelt

In de maand september houdt karateclub Zipangu Neerpelt open avonden. Iedereen kan dan komen kijken en meedoen. Karate is een sport met geschiedenis, het is misschien zelfs een levenswijze. Leden van de…Open avonden Karate Zipangu Neerpelt

15-09-2017 14:09 – Ingezonden door Redactie

In de maand september houdt karateclub Zipangu Neerpelt open avonden. Iedereen kan dan komen kijken en meedoen. Karate is een sport met geschiedenis, het is misschien zelfs een levenswijze. Leden van de club laten dan zien dat karate meer is dan een sport: het is goed voor je zelfvertrouwen en voor je motorische ontwikkeling. Bij de vereniging staan respect en discipline hoog in het vaandel. Belangstellenden zijn welkom in parketzaal Den Akker (oud zwembad) te Neerpelt. De trainingsavonden voor volwassenen zijn op dinsdag en vrijdag van 19.00 uur tot 20.30 uur. De jeugd kan er terecht op vrijdag van 18.00 uur tot 19.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen via Rik Renckens, tel. 0032 478 742691 of Joris Renckens, tel. 0032 494 672620. De website van de club is te vinden op www.karateclub-neerpelt.be

Powered by Blog Grabber