Open dag Zorgboerderij ’t Schutje

Op 17 juni van 13.30 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Zorgboerderij in Soerendonk. Sinds 2006 wordt er bij Zorgboerderij `t Schutje zorg geboden aan mensen die in aanmerking…Open dag Zorgboerderij ’t Schutje

12-06-2017 08:40 – Ingezonden door Redactie

Op 17 juni van 13.30 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Zorgboerderij in Soerendonk. Sinds 2006 wordt er bij Zorgboerderij `t Schutje zorg geboden aan mensen die in aanmerking komen voor dagbesteding vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Cliënten genieten dagelijks van de sfeer, de rust en de activiteiten die er georganiseerd worden. ‘Niets moet, alles mag’ is het motto. Samen met een team van 6 gekwalificeerde medewerkers en 9 vrijwilligers wordt de zorg op een professionele manier vorm gegeven. Tijdens de open dag zullen er diverse activiteiten zijn, zoals een huifkar waarmee u een ritje kunt maken, muziek en zelfgemaakte creaties worden tentoongesteld en verkocht. Er wordt voor een hapje en een drankje gezorgd. De medewerkers staan klaar om belangstellenden rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom op zaterdag 17 juni 2017 tussen 13.30 en 16.00 uur bij Zorgboerderij ’t Schutje aan ‘t Schutje 4 in Soerendonk

Powered by Blog Grabber