Opschoonactie 11 juni 2017

Op zondag 11 juni organiseert het Super Trash Team Weert een opschoonactie rondom het NMC  aan de Geurtsvenweg in Weert. Ouders en kinderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze opschoonactie tussen 13:00 en 16:00 uur tijdens de slootjesdag van het NMC. Met afvalgrijpers wordt het zwerfvuil te…Opschoonactie 11 juni 2017

11-06-2017 11:33 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 11 juni organiseert het Super Trash Team Weert een opschoonactie rondom het NMC  aan de Geurtsvenweg in Weert. Ouders en kinderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze opschoonactie tussen 13:00 en 16:00 uur tijdens de slootjesdag van het NMC. Met afvalgrijpers wordt het zwerfvuil te lijf gegaan en wordt er uitleg gegeven wat zwerfafval met de natuur doet en hoe dit afval uiteindelijk in de zee terecht komt.

Super Trash Team heeft als doel om de inwoners van Weert enthousiast te maken om een bijdrage te leveren aan een schone leefomgeving. In een stad  zonder zwerfafval is het namelijk prettiger leven. Een schone leefomgeving voelt veiliger en maakt mensen vriendelijker.
 
Veel van de oude ambachten zijn deze zondag in bedrijf en dat betekent dat er overal bedrijvigheid is op Eynderhoof. Er worden demonstraties gegeven door de vlechters en houtbewerkers.
U kunt in onze herberg genieten van koffie met vlaai, die op ambachtelijke wijze is gebakken door onze bakkers in eigen bakhuis.
De muziek is vandaag van accordeonvereniging Spelo uit Ospel. Het museum is op 11 juni open van 13.00  tot  17.00.

Powered by Blog Grabber