Pallieter zet Dommelhof in rep en roer

De ondersteboven show van Pallieter trok voorbije zondag  2 volle zalen in het Dommelhof te Neerpelt. Een cast van 80 kinderen samen met een 15-tal leerkrachten maakten er een ongelofelijk, wervelend gebeuren…Pallieter zet Dommelhof in rep en roer

23-06-2017 09:36 – Ingezonden door Redactie

De ondersteboven show van Pallieter trok voorbije zondag  2 volle zalen in het Dommelhof te Neerpelt. Een cast van 80 kinderen samen met een 15-tal leerkrachten maakten er een ongelofelijk, wervelend gebeuren van.  De show die heel het muzikale leven in Pallieter naar voren bracht van klassiek over cabaret tot musical , zang, humor en nog veel meer… werd gecreëerd door Noëlla Schildermans i.s.m. Nadia Jansen en Ruud Celis. Het publiek was laaiend enthousiast.  Het was een ondersteboven performance gebracht recht vanuit het hart… ondersteund door  twee  te gekke dirigenten,  “Pal” en “Lieter “ (Jacky Hillen en Dominiqe Van Gool) en voor alle toeschouwers groot en klein iets om nooit meer te vergeten!

Powered by Blog Grabber