Pasar wier noat tot op hun onderboks

Zondag voormiddag rond 8 uur vertrokken de orchideeënliefhebbers in twee groepen aan de Van Horne Hoeve voor een natuurwandeling. Twee gidsen van I.V.N. begeleidden hun om tekst en uitleg te geven bij…Pasar wier noat tot op hun onderboks

05-06-2017 11:06 – Ingezonden door Redactie

Zondag voormiddag rond 8 uur vertrokken de orchideeënliefhebbers in twee groepen aan de Van Horne Hoeve voor een natuurwandeling. Twee gidsen van I.V.N. begeleidden hun om tekst en uitleg te geven bij al het moois wat er rond deze tijd in de natuur staat te ontluiken. Eigenlijk waren ze gekomen voor de mooie orchideeën welke er in die buurt groeien te komen bewonderen. In het westen pakten er echter dikke wolken tezamen en even later kwamen ze ook onder luid gedonder en gebliksem de exploratietocht verstoren. De enkele orchideeën waarbij gids Toon Vanseggelen tekst en uitleg gaf bleken samen met andere natuurweetjes toch de moeite waard geweest te zijn om mee te wandelen. Maar halfweg ergens werden de hemelsluizen volledig open gezet zodat iedereen werkelijk tot op zien onderboks noat woart. Even op en neer naar huis was dan ook de boodschap om nadien aan de brunch te beginnen. Op zondag 11 juni organiseert Pasar de Wonderlijk Lekkere Proevertjesfietstocht. Meer info op www.pasar.be/hamont-achel.

Powered by Blog Grabber