Peuteropvang Kruimelhoek bezoekt van Deurzen V.O.F.

Afgelopen week hebben we samen met de peuters de boerderij van fam. van Deurzen bezocht. Dit als startactiviteit voor ons nieuwe thema: ?Op de boerderij?. Dit thema staat dicht bij de peuters. Kinderen…Peuteropvang Kruimelhoek bezoekt van Deurzen V.O.F.

14-09-2017 12:06 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen week hebben we samen met de peuters de boerderij van fam. van Deurzen bezocht. Dit als startactiviteit voor ons nieuwe thema: ?Op de boerderij?.
Dit thema staat dicht bij de peuters. Kinderen vinden het leuk om dieren te bekijken, te aaien, met ze te spelen en misschien zelfs te voeren en te verzorgen.
Op de boerderij hebben we koeien, kalveren, tractoren, de melkinstallatie en een op opraapwagen bekeken. In het hooi hebben we samen nog ons fruit gegeten. We hebben gezien hoe de koeien naar de wei liepen en? dat ze ook kunnen poepen en plassen.
Deze week zijn we begonnen om de speelzaal om te toveren naar een boerderij. Er worden koeien geschilderd, een stal en hokken gemaakt en natuurlijk moeten de koeien ook in de wei kunnen grazen.
Fam. van Deurzen bedankt dat we de hele ochtend mochten komen kijken. Het was geweldig!

Nieuwsgierig geworden hoe de peuters op een speelse manier kennismaken met een thema, kom dan eens samen met uw peuter vrijblijvend een kijkje nemen. U bent van harte welkom op maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend van 9 tot 10 uur. Bel even voor een afspraak zodat ze tijd voor u vrij kunnen maken naar tel. 0495-494343. Voor meer info kunt u ook een kijkje nemen op Facebook en website Peuterdorp.nl.
Het adres is Pater Ullingsstraat 3 in Budel-Schoot. Mailen kan ook naar kruimelhoek@peuterdorp.nl.
Er zijn weer plaatsen vrij. Graag tot ziens.

Powered by Blog Grabber