Philippe Cnyrim is vierde versterking voor Nelo

Met Philippe Cnyrim haalt Sporting NeLo haar 4e versterking binnen na doelman Thijs Van Leeuwen en opbouwers Kim Schroeder en Jerry Ephrahim. Philippe is een ervaren rechterhoekspeler van 26 jaar.Philippe Cnyrim is vierde versterking voor Nelo

18-06-2017 12:31 – Ingezonden door Sven Spooren – Handbal Sporting Neerpelt

Met Philippe Cnyrim haalt Sporting NeLo haar 4e versterking binnen na doelman Thijs Van Leeuwen en opbouwers Kim Schroeder en Jerry Ephrahim. Philippe is een ervaren rechterhoekspeler van 26 jaar. De handballer komt na een lange studieronde en dito testfase over van 2e nationaler KTSV Eupen. Hij speelde er maar liefst 22 seizoenen en komt uit de talentvolle lichting van o.a. de gebroeders Kedziora en Denert. Met reeds 22 handbaljaren op de teller mag je wel stellen dat Philippe een technisch vaardige speler is met een brede shotvariatie. Bij Eupen speelde hij ook regelmatig rechteropbouw wat zijn shotkracht ten goede komt. Philippe is tot in de tippen van zijn tenen gemotiveerd om het in Neerpelt waar te gaan maken. Hij beseft dat het een grote stap is en wij gunnen Philippe de nodige aanpassingstijd, maar hij heeft de club en trainer helemaal kunnen overtuigen van zijn handbaltalenten. Wij heten Philippe hartelijk welkom bij de club en kijken al uit naar zijn vliegensvlugge counters! Wij wensen alle studenten een goede blok en dito examens, daarna vakantie en op naar volgend seizoen !

Powered by Blog Grabber