Pinksterculliance

Op het Kiwanis Sportgala Weert in Beweging van begin dit jaar werden  prachtige kunstwerken van PSW, RICK en het Toon Hermans Huis Weert geveild. Een van de goede doelen was het kunnen uitbrengen van het…Pinksterculliance

05-06-2017 11:10 – Ingezonden door Redactie

Op het Kiwanis Sportgala Weert in Beweging van begin dit jaar werden  prachtige kunstwerken van PSW, RICK en het Toon Hermans Huis Weert geveild. Een van de goede doelen was het kunnen uitbrengen van het boekje Kip Jenn.
Kip Jenn is een droomproject van Jennifer Konings (25) uit Weert, die al sinds haar jeugd een progressieve hersenziekte heeft waardoor haar beperkingen steeds meer toenemen. Middels prachtige schilderijtjes vertelt ze hoe je toch positief in het leven kunt staan. Het boekje Kip Jenn is inmiddels gemaakt en zal gepresenteerd worden tijdens de Pinksterculliance 2017 op tweede pinksterdag maandag 5 juni a.s. om 18.30 uur.
Het doel van het boekje is dat andere kinderen in Nederland die deze ziekte hebben hier kracht uit kunnen putten.  In samenwerking met de Hersenstichting Nederland zal dit boekje verspreid gaan worden. Ook verkrijgbaar via www.weertmedia.nl , te koop bij LifeStyle Vitae en PSW. De opbrengsten hiervan zijn bestemd voor Hersenstichting Nederland, specifiek voor de ziekte Vanishing White Matter disease.
 
We maken er daarom op de Pinksterculliance een feestje van en de overhandiging van het boekje Kip Jenn zal plaatsvinden met afvaardiging van de Hersenstichting Nederland en uiteraard Jennifer zelf. Haar droom hebben we door de mooie verbindingen in Weert kunnen realiseren. De presentatie zal omlijst worden met een spetterend optreden van de Fresh Allstars uit Weert want dat is de volgende droom die we willen realiseren.
De Fresh Allstars uit Weert is een breakdance-crew die zich inmiddels heeft bewezen als uiterst succesvol. De nieuwe uitdaging voor de talenten begeeft zich aan de andere kant van de oceaan: Freestyle Sessions in LA, United States of America! De Crew van de Fresh Allstars wil naar deze wedstrijd in november 2017 om zich zelf en Weert weer op de kaart te zetten wereldwijd! Het hele team van een tiental kids met ouders zal meegaan. Op de Pinksterculliance wordt hiervoor tevens een heuse Weerter Battle gestart: Help de Fresh Allstars naar LA!

Powered by Blog Grabber