PostNL past netwerk brievenbussen in gemeente Cranendonck aan

PostNL past de komende tijd in gemeente Cranendonck het netwerk van brievenbussen aan. De reden voor de aanpassing is dat we in Nederland steeds minder post versturen. Brievenbussen die weinig worden…PostNL past netwerk brievenbussen in gemeente Cranendonck aan

05-06-2017 10:21 – Ingezonden door Redactie

PostNL past de komende tijd in gemeente Cranendonck het netwerk van brievenbussen aan. De reden voor de aanpassing is dat we in Nederland steeds minder post versturen.
Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijderen of verplaatsen we naar plaatsen waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk.

PostNL heeft de locaties van de brievenbussen met de gemeente en lokale belangenorganisaties zoals ANBO, Unie KBO, PCOBm I(e)derin en LvKK vastgesteld. Samen is gekeken of brievenbussen voor iedereen bereikbaar blijven. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Brievenbussen bij ziekenhuizen en zorginstellingen blijven om die reden dan ook staan. Ook het aantal verlaagde brievenbussen blijft ongewijzigd. Bij het bepalen van de locaties houden wij rekening met de afstandseis voor brievenbussen zoals vastgelegd in de Postwet.

Veranderingen?Sinds 13 maart 2017 voeren we de eerste veranderingen in het netwerk van brievenbussen in Noord-Brabant door. In de gemeente Cranendonck blijven 11 brievenbussen, verdwijnen 9 brievenbussen en komen er 4 nieuwe brievenbussen bij.
Op welke locaties brievenbussen blijven, staat in het bijgevoegde overzicht. De aanpassingen zijn 23 juni 2017 gerealiseerd.

Als een brievenbus vervalt, wordt dit minimaal drie weken van tevoren op de betreffende brievenbus zelf aangegeven. Bewoners ontvangen op het huisadres een brief met informatie over de veranderingen.  Informatie is ook te vinden op postnl.nl/brievenbus. De locatiewijzer op deze pagina helpt bij het vinden van de dichtstbijzijnde brievenbus.

Powered by Blog Grabber