Rainbow Tai Chi workshop met Linda Saanen

Vier jaar geleden kwam ik, Linda Saanen, in contact met de Rainbow Tai Chi school in Engeland en besloot om mijn leven toe te wijden aan deze leer.Rainbow Tai Chi workshop met Linda Saanen

11-09-2017 16:45 – Ingezonden door Redactie/Linda Saanen

Vier jaar geleden kwam ik, Linda Saanen, in contact met de Rainbow Tai Chi school in Engeland en besloot om mijn leven toe te wijden aan deze leer.
In mijn baan in de marketing vond ik geen voldoening meer en ik miste iets in het werk / weekend ritme wat ik had, geluk was mijn belangrijkste streven maar dat kon ik hier niet in vinden. Vanuit deze zekerheid en een stabiele basis besloot ik om mijn hart te volgen en twee jaar geleden verhuisde ik naar Engeland om me daar volledig te verdiepen in Rainbow Tai Chi. Het afgelopen jaar heb ik mijn eerste workshops en wekelijke lessen gegeven als leraar in opleiding. Nu kom ik weer naar Nederland om een dagworkshop te geven in mijn geboorteplaats Gastel.

Ik heb mijn passie gevonden in deze Taoistische leer en wil ook anderen helpen relaxter en vrolijker door het leven te gaan en hun ware geluk te ontdekken. Rainbow Tai Chi heeft mij geholpen om meer vrijheid, rust en balans te ervaren. Er is tegewoordig minder plaats voor zorgen, maar ruimte om te genieten van het leven. De Rainbow Tai Chi oefeningen zorgen ervoor dat we een connectie maken met ons hart en daardoor ook loslaten van de zorgen en het onnodig piekeren in het hoofd. Negativiteit wordt door middel van de oefeningen getransformeerd naar positiviteit. Daarnaast verbetert Rainbow Tai Chi ook lichamelijke klachten, versterkt het immuunsysteem, vermindert stress en vermoeidheid en zorgt het voor een betere doorstroming in het lichaam.

De workshop vindt plaats op zondag 24 september van 10:00-17:00 uur en is open voor iedereen. Ben je een beginner of juist niet, dat maakt niet uit want je hoeft niet fit te zijn. Locatie: Aspergebedrijf van Meijl, Bergsestraat 17 Gastel. Kosten workshop € 40. Meer informatie / inschrijven: lindasaanen@gmail.com / 0031610289843.
Ervaar zelf wat het voor jou kan betekenen!

Powered by Blog Grabber