Renewi wint inzamelcontract gemeente Cranendonck

Renewi gaat de komende vijf jaar afval inzamelen in de gemeente Cranendonck. Renewi is het fusiebedrijf van de afvalverwerkers Van Gansewinkel en Shanks.  De afvalinzamelaar won het contract na een aanbestedingsprocedure. Van Gansewinkel was het al actief in Cranendonck. Middels het nieuwe contract wordt…Renewi wint inzamelcontract gemeente Cranendonck

19-06-2017 09:06 – Ingezonden door Redactie

Renewi gaat de komende vijf jaar afval inzamelen in de gemeente Cranendonck. Renewi is het fusiebedrijf van de afvalverwerkers Van Gansewinkel en Shanks.  De afvalinzamelaar won het contract na een aanbestedingsprocedure. Van Gansewinkel was het al actief in Cranendonck. Middels het nieuwe contract wordt Renewi verantwoordelijk voor de inzameling van alle gft- en restafval, kunststoffen, incontinentiemateriaal en flessenglas voor de gemeente met bijna 21.000 inwoners. Ook neemt Renewi de exploitatie van de milieustraat voor zijn rekening.

Powered by Blog Grabber