Reünie voor alle oud ‘Mahakkers’

Enkele maanden geleden plaatsten enkele oud-leden van handbalvereniging Mahak een bericht in dit blad met betrekking tot de organisatie van een reünie voor alle oud-leden. Gedurende de afgelopen periode hebben ze niet stilgezeten en probeerden ze om zoveel mogelijk oud-speelsters/spelers te bereiken….Reünie voor alle oud ‘Mahakkers’

15-09-2017 14:05 – Ingezonden door Redactie

Enkele maanden geleden plaatsten enkele oud-leden van handbalvereniging Mahak een bericht in dit blad met betrekking tot de organisatie van een reünie voor alle oud-leden. Gedurende de afgelopen periode hebben ze niet stilgezeten en probeerden ze om zoveel mogelijk oud-speelsters/spelers te bereiken.
Van de 250 namen die bij hen opkwamen, hebben ze 210 personen kunnen traceren, hiervan hebben er inmiddels 65 gereageerd. Een mooi resultaat tot zover. Het comité is dan ook begonnen met de voorbereiding van de activiteit.

De reünie zal gehouden worden op zaterdag 7 oktober in ‘Plaats 10’ te Maarheeze (het wit gebouwtje op het parkeerterrein achter Sjapoo). Ze begint om 20 uur tot… De bijdrage per persoon bedraagt  25 euro, hierin zijn alle hapjes en dranken begrepen van 20 tot 24 uur (daarna is het voor eigen rekening).

Iedereen die nog niet gereageerd heeft en wel wil deelnemen aan de reünie, wordt vriendelijk verzocht om dat aan de organisatie kenbaar te maken. Dames ook graag je meisjesnaam vermelden. Hierna ontvang je meteen bericht hoe de betaling te verrichten waardoor de aanmelding definitief wordt.

De organisatoren (Corrie, Frans, Ingrid, Jen en Rinie) vragen om deze informatie te delen met zoveel mogelijk oud-leden en ze doen ook een beroep op iedereen om hen oude attributen zoals sporttassen, sportkleding, krantenknipsels, vlaggen enz. te bezorgen. Wil jij je aanmelden of zijn er nog vragen, ideeën of opmerkingen. Zij horen het graag via mahakreunie@hotmail.com, via de app op 0031 6 5354636, duw een briefje in de bus bij Corrie, Smits van Oyenlaan 23 of reageer via Facebook (handbalvereniging Mahak).

Powered by Blog Grabber