Rommelmarkt SMG: Zondag 11 Juni 2017

Het Soeriks Muziek Gezelschap organiseert op zondag 11 juni haar jaarlijkse rommelmarkt bij  Gemeenschaphuis Den Donck te Soerendonk. Er wordt van alles verkocht, zoals huishoudelijke spullen, audio apparatuur,…Rommelmarkt SMG: Zondag 11 Juni 2017

11-06-2017 11:41 – Ingezonden door Redactie

Het Soeriks Muziek Gezelschap organiseert op zondag 11 juni haar jaarlijkse rommelmarkt bij  Gemeenschaphuis Den Donck te Soerendonk. Er wordt van alles verkocht, zoals huishoudelijke spullen, audio apparatuur, fietsen, porselein, boeken, kleding, speelgoed, lampen en vele andere spullen. Vanaf 13.00 uur start de verkoop.
Op zaterdag 10 juni, vanaf 10.00 uur, worden er in Soerendonk spullen opgehaald. We bellen bij u aan en nemen dan de spullen mee. Zonder uw bijdrage en hulp kan deze rommelmarkt niet slagen. Door de hoge stortingskosten zijn we genoodzaakt om selectief te werk te gaan bij het ophalen van de spullen. De hieronder genoemde spullen nemen wij daarom niet mee: grote zware meubelen, bankstellen, sanitair en matrassen. We vragen hiervoor uw begrip.
Bent u niet thuis of niet woonachtig in Soerendonk maar wilt u wel graag spullen aanbieden dan kunt u contact met ons opnemen via info@soeriksmuziekgezelschap.nl of 06-12875184.
Uiteraard zal er op 11 juni weer een veiling plaatsvinden onder leiding van veilingmeester Arian Compen. Daarnaast kan er gezellig iets gedronken worden op het terras en voor een bbq wordt gezorgd. Het jeugdorkest ZMG zal voor een muzikale noot zorgen deze middag.
Graag zien we u op zondag 11 juni vanaf 13:00 uur. Tot dan!

Powered by Blog Grabber