Senioren en computers

Eind september, begin oktober starten onze computercursussen weer. Op zaterdag 9 september staat de Open Dag gepland. Noteer deze datum vast in uw agenda.  Wilt u niet wachten? Meldt u dan nu aan. Bij voldoende aanmeldingen verzorgen we uw cursus ook in juni, juli of augustus. De veiligheid op het internet…Senioren en computers

02-06-2017 09:31 – Ingezonden door Redactie

Eind september, begin oktober starten onze computercursussen weer. Op zaterdag 9 september staat de Open Dag gepland. Noteer deze datum vast in uw agenda.  Wilt u niet wachten? Meldt u dan nu aan. Bij voldoende aanmeldingen verzorgen we uw cursus ook in juni, juli of augustus. De veiligheid op het internet staat steeds vaker op de voorpagina’s van de kranten. SenC beveelt u de cursus ‘Veilig en vertrouwd online’ van harte aan.
Als extra cursus wordt in samenwerking met de bibliotheek de cursus ‘Digid: werken met de e-overheid’ gegeven. Deze cursus omvat 4 dagdelen en kost € 40,00 inclusief cursusboek. Voor vragen kunt u ook terecht tijdens het Computerspreekuur in De Borgh op dinsdagen van 10.00 tot 12.00 uur  Informatie over SenC en alle cursussen vindt u op onze website seniorenEncomputers.nl  U kunt zich aanmelden via de pagina ‘Aanmelden’  of daar het aanmeldformulier downloaden.  U kunt ook mailen naar info@seniorenEncomputers.nl of bellen naar 0031 495 495566.

Powered by Blog Grabber