Shoppen in Italiaanse sferen

Op koopzondag 25 juni staan er weer tal van activiteiten op de planning in het Weerter stadscentrum. Zo organiseren de ondernemers van de Maasstraat, Langstraat en Stationsstraat de inmiddels tot traditie…Shoppen in Italiaanse sferen

23-06-2017 09:53 – Ingezonden door Redactie

Op koopzondag 25 juni staan er weer tal van activiteiten op de planning in het Weerter stadscentrum. Zo organiseren de ondernemers van de Maasstraat, Langstraat en Stationsstraat de inmiddels tot traditie verheven Italiaanse Dag en wordt op de pleinen Markt en Nieuwe Markt het sportieve Streetball Masters Tournament georganiseerd.

De zevende editie van de Italiaanse Dag in de Maasstraat staat weer garant voor een sfeervolle dag met diverse activiteiten. Tijdens deze dag treft u diverse Italiaanse bolides in de straat en worden er op verschillende locaties heerlijke typisch Italiaanse gerechten voor u klaargemaakt. Vanzelfsprekend ontbreekt bij deze lekkernijen niet een smaakvol Italiaans wijntje. Voor het tweede jaar op rij sluiten ook de Langstraat en Stationsstraat aan met diverse activiteiten in Italiaanse stijl.

De ondernemers bewijzen met de Italiaanse Dag dat gezamenlijk ondernemen leidt tot mooie resultaten en zetten met dit evenement hun beste beentje voor. De straten worden stijlvol versierd en winkels worden deze dag extra opgefleurd.

Op de pleinen Markt en Nieuwe Markt presenteert Basketbal Academie Limburg voor de derde maal het Streetball Masters Tournament in Weert. Het sportieve basketbaltoernooi is voor zowel deelnemers als bezoekers mede vanwege de vele demonstraties prachtig om te zien. Naast dat het evenement geldt als een voorronde in een landelijke competitie worden in Weert ook tal van side events georganiseerd met natuurlijk de basketbal centraal.

Beide activiteiten vinden plaats tijdens winkelopening, van 13:00 tot 17:00 uur, en bieden een perfecte combinatie voor een gezellig middagje shoppen. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren, met uitzondering van parkeerplaatsen met een slagboom. De volgende koopzondag is op 30 juli, dan is het thema Springkussendag.

Powered by Blog Grabber