Smokkelrally 2017

Zondag 18 juni 2017 vond alweer de 11e editie van de Smokkelrally plaats. Een rit voor menners, ruiters en amazones door de grensstreek van Cranendonck en Hamont-Achel. 2017 was een zeer zonnige editie…Smokkelrally 2017

22-06-2017 15:28 – Ingezonden door Redactie – Foto’s DeMeus

Zondag 18 juni 2017 vond alweer de 11e editie van de Smokkelrally plaats. Een rit voor menners, ruiters en amazones door de grensstreek van Cranendonck en Hamont-Achel. 2017 was een zeer zonnige editie die net wat anders was dan andere jaren. Dit jaar namelijk geen defile maar een gezellige start vanaf Manege d’ Auw Meule te Budel. Rond de klok van 8.30 uur ontvingen wij de eerste deelnemers. Na een gezellige kop koffie vertrok iedereen om te inspannen en om op te zadelen. De eerste starts zijn rond 9.30 uur vertrokken. Ook dit jaar waren er weer twee soorten ritten uitgezet. Een echte rallytocht met puzzels en een mooie toerrit. Tijdens de rit zijn er diverse rustplaatsen die voorzien waren van een hapje en een drankje. Mede dankzij de Palmruiters uit Budel-Schoot was de grote rustplaats bij de Achelse kluis een groot succes. Voor ieder wat wils met dit warme weer en er werd dan ook goed gegeten en gedronken! Om 13.00 uur kwamen de eerste menners weer door de finish en uiteindelijk om 16.00 uur de laatste. Een fantastische dag vol met paardensport die af is gesloten om 20.00 uur met een prijsuitreiking bij de manege.  Hierbij willen wij nogmaals gebruik maken van de gelegenheid om alle deelnemers en sponsoren te bedanken. Wij zien jullie graag volgende jaar weer terug!

Meer foto’s van DeMeus op https://www.facebook.com/cranendonckinbeeld/

Powered by Blog Grabber