Spannende examens bij Judoschool Richard

Eind Mei was het zo ver. Langzaam vulde de sporthal zich met ouders, broertjes, zusje, opa’s en oma’s om te kijken hoe het judo examen ging bij de judoka’s.Spannende examens bij Judoschool Richard

04-06-2017 12:10 – Ingezonden door Redactie

Eind Mei was het zo ver. Langzaam vulde de sporthal zich met ouders, broertjes, zusje, opa’s en oma’s om te kijken hoe het judo examen ging bij de judoka’s.
Vol goede moed verzamelde de eerste groep zich op de mat waarna het examen kon beginnen.
Zoals altijd mocht de hoogste band de aftrap geven door al haar kunsten te demonstreren. Onder luid applaus werd dit afgesloten en kwam de rest in beweging. Vol trots ging iedereen dan ook weer naar huis met een hogere band of slip.
In de eerste groep deed Ona alles laten zien voor de oranje band. Tygo behaald keurig zijn tweede oranje slip en slaagde Isolde en Michael voor de eerste oranje slip, terwijl Adam en Jacco alles eraan hebben gedaan en keurig hun tweede gele slip hebben behaald. Vol trots behaalde Nieky haar eerste gele slip.
In groep 2 maakte bas een geweldige indruk voor zijn eeste groene slip. Suzan en Valentijn leek het behalen van hun oranje band bijna geen moeite te kosten.Ook Niels en Thomas maakte de verwachtingen waar en sloegen voor hun tweede oranje slip. Indrukwekkend was het ook met Roel die zo’n goede examen aflegde dat hij gelijk de gele band verkreeg. Dylan, Sven, Stef, Martijn, Whilemijn, Anwar en Mohamed sloten het examen af en behaalde de tweede gele slip. Voor Michelle was het voor de tweede keer een goede prestatie en zij slaagde dan ook gelijk voor haar tweede oranje slip?U bent altijd welkom voor een kennismakingsles dit is al voor kinderen vanaf 5 jaar. Hierbij bent u van harte welkom, ook om te komen kijken.
Wilt u meer informatie kunt u altijd mailen naar richardjudoschool@kpnmail.nl ,de website bezoeken, www.judoschoolrichard.nl of bellen naar 06-53977964. U kunt ook gewoon binnenlopen in de sporthal de smetkroes op dinsdagen vanaf 17.30 uur.
Iedereen gefeliciteerd met deze prestatie,
Een sportieve groet, judoschool richard

Powered by Blog Grabber