Speed-Queen uit Hamont speelt op Wacken Open Air 2017!

Uit 70 ingeschreven bands mochten 12 bands het tegen elkaar opnemen in de voorrondes van de Metal Battle. Afgelopen za- terdag namen de 6 finalisten van deze wedstrijd het tegen elkaar op in Zingem (Oost-Vlaanderen).Speed-Queen uit Hamont speelt op Wacken Open Air 2017!

04-06-2017 12:01 – Ingezonden door Redactie

Uit 70 ingeschreven bands mochten 12 bands het tegen elkaar opnemen in de voorrondes van de Metal Battle. Afgelopen za- terdag namen de 6 finalisten van deze wedstrijd het tegen elkaar op in Zingem (Oost-Vlaanderen).
Speed Queen een metal-band uit Hamont won deze wedstrijd. Als winnaar mogen ze op 3-4-5 augus- tus optreden op een van de grootste metal-festivals van Europa, namelijk Wacken Open Air 2017. Daar zullen ze het voor België opnemen tegen de winnaars van 30 andere landen. Speed Queen heeft al een mooi traject afgelegd sinds hun start 3 jaar geleden. Vorig jaar stonden ze ook al in de finale van Limbomania.
Ook stonden ze al op verschillen- de podiums in België, Nederland, Duitsland, Italië en Zwitserland. In april brachten ze hun eerste EP uit. Deze kan je beluisteren of downloa- den op YouTube, spotify, bandcamp, iTunes of amazon. Alvast veel succes gewenst!

Powered by Blog Grabber