Sporting tegen Visé

Zaterdag 16/09/17 is het zo ver! De eerste thuiswedstrijd van Sporting NeLo staat op het programma. Afgelopen zaterdag werd er gelijk gespeeld in Bevo, een eerste punt voor Sporting in de BeNeliga.  Nu zaterdag ontvangen we Visé. Onze eerste tegenstander is Visé (Wezet) dat al enkele jaren een vaste…Sporting tegen Visé

15-09-2017 14:09 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 16/09/17 is het zo ver! De eerste thuiswedstrijd van Sporting NeLo staat op het programma. Afgelopen zaterdag werd er gelijk gespeeld in Bevo, een eerste punt voor Sporting in de BeNeliga.  Nu zaterdag ontvangen we Visé.
Onze eerste tegenstander is Visé (Wezet) dat al enkele jaren een vaste klant is in de BeNeliga. Zij vertegenwoordigen hier als enige het Waalse handbal. Even leek het erop dat Doornik hen zou vergezellen. Gelukkig heeft Sporting Nelo daar vorig seizoen een stokje voor kunnen steken. We komen met Pedrag “Pezza” Dosen een oude bekende tegen. Pezza was in het verleden enkele jaren trainer bij Sporting. Hij heeft de beste Waalse spelers verzameld en deze aangevuld met enkele buitenlanders zoals Popivoda en Flajs. Een aderlating is de blessure van Benjamin Danesi. De Italiaan Francesco Volpi is de opvallendste versterking.

Powered by Blog Grabber