Start of Summer-toernooi bij Tc de Braken

Het jubileumtoernooi vorig jaar, was een uitermate sportieve en gezellige aangelegenheid voor veel tennissers uit de regio. Tc de Braken wil dat dunnetjes overdoen, maar nu onder de naam “Start of summer”….Start of Summer-toernooi bij Tc de Braken

04-06-2017 12:11 – Ingezonden door Redactie

Het jubileumtoernooi vorig jaar, was een uitermate sportieve en gezellige aangelegenheid voor veel tennissers uit de regio. Tc de Braken wil dat dunnetjes overdoen, maar nu onder de naam “Start of summer”.  Het toernooi is van 6 t/m 9 juli, nog voor de vakantie. Het is een mooie gelegenheid om voor de vakantie een kortdurend toernooi te spelen en na de vakantie datzelfde te doen op het “End of summer”toernooi van TV Dorplein. Inschrijven kan  tot 24 juni via www.toernooi.nl.  Er wordt gespeeld in de categorieën, DD en HD 4/5, 6/7 en 8/9.   De jubileumcommissie zal haar uiterste best doen iedereen weer een gastvrij  verblijf op en rond de banen van Tc de Braken te verschaffen. Reserveer meteen de data in de agenda, en geef je op, want vol is vol. Heb je geen partner maar wil je toch spelen, dan is een bericht naar de organisatie voldoende. (www.tcdebraken.nl) Wij doen ons best een partner voor U te zoeken. Graag tot ziens op de banen van TC de Braken.

Powered by Blog Grabber