Succesvolle 28e editie van Euro-Cup

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei streden 72 teams uit 5 Europese landen in de 28e Euro-Cup, het internationale jeugdvoetbaltornooi van KFC Hamont 99. In de leeftijdscategorieën U11 tot en met U19 werd…Succesvolle 28e editie van Euro-Cup

01-06-2017 13:06 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Guido Boets

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei streden 72 teams uit 5 Europese landen in de 28e Euro-Cup, het internationale jeugdvoetbaltornooi van KFC Hamont 99. In de leeftijdscategorieën U11 tot en met U19 werd er onder een loden lentezon gestreden door teams uit Tsjechië, Duitsland, Frankrijk, Nederland en België. Thuisploeg Hamont won in de categorie U17 de Challenge Cup, in de categorie U19 werd de 2e plaats behaald (foto). Alle uitslagen zijn te vinden via een link op www.eurocuptornooi.be (PDF). Het hete weer zorgde voor wat meer blessures, maar ook voor een erg gemoedelijke sfeer naast het terrein. Meer dan 100 vrijwilligers zorgden voor een strak tornooi, met erg veel positieve reacties achteraf. Extra tof voor alle jonge voetballers: topvedette Mbappé (AS Monaco) kwam naar voetballende familieleden kijken die net als hij bij AS Bondy (F) gestart zijn. Uiteraard begeleid door een breedgeschouderde bodyguard. Selfies all over.

Powered by Blog Grabber