sv Herkol sluit seizoen af met geslaagde Jeugddag!?

Naar jaarlijkse traditie werd het jeugdvoetbalseizoen op Herkol afgesloten met een BBQ. Voor de eerste keer werd dit gedaan in combinatie met een jeugddag. Voor de U6 tot U9 werd een heuse penaltycup en…sv Herkol sluit seizoen af met geslaagde Jeugddag!?

04-06-2017 12:12 – Ingezonden door Redactie

Naar jaarlijkse traditie werd het jeugdvoetbalseizoen op Herkol afgesloten met een BBQ. Voor de eerste keer werd dit gedaan in combinatie met een jeugddag. Voor de U6 tot U9 werd een heuse penaltycup en techniekparcours georganiseerd. De 3 finalisten van elke leeftijd mochten hun techniek showen in de grote finale en zich meten met de keeper van de 1e ploeg/reserven. Iedereen kreeg een blinkende medaile en de top 3 een prachtige beker er bovenop als souvenir. Na de traditionele wedstrijden van de jeugd tegen de mama’s en papa’s genoot iedereen samen onder de stralende zon van een heerlijke BBQ. Zo werd het een erg geslaagde en gezellige editie!

Powered by Blog Grabber