’t Botermanneke Gastel

Op donderdag 18 mei organiseerde seniorenvereniging ’t Botermanneke in Gastel haar jaarlijkse uitstapje. Dit uitsapje bestond dit jaar uit een boottocht, museumbezoek en Oud Hollandse spelen in Parkhoeve…’t Botermanneke Gastel

06-06-2017 08:46 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 18 mei organiseerde seniorenvereniging ’t Botermanneke in Gastel haar jaarlijkse uitstapje. Dit uitsapje bestond dit jaar uit een boottocht, museumbezoek en Oud Hollandse spelen in Parkhoeve De Middelt. Om 9.00 uur vertrok de luxe touringcar met een geweldig gezelschap naar de Parkhoeve. Daar werd aangevangen met een lekker kopje koffie en vlaai daarna werd er gestreden met de Oud-Hollandse spelen. Toen de rust was wedergekeerd van de heftige finales in het spel werd aangeschoven voor een heerlijke boerenlunch.
Na de lunch vertrok de touringcar richting het museum. Rond 16.30 uur werd het museum verruild voor de pannenkoekenboot te Steyl voor een rondvaart van ±2 uur. Op de boot kon men genieten van een lekker buffet. Natuurlijk konden er ook diversen soorten pannenkoeken genuttigd worden. Toen de boot om ±19.00 uur terug aanmeerde in Steyl keerde de senioren moe en voldaan terug richting Gastel.
Dat de uitstap dit weer een succes was bleek wel uit de vele bedankjes die het bestuur mocht ontvangen op de terugreis. Tenslotte nog dit… De jeu de boulesmiddag is op 8 juni op de boulesbanen van JBC de Butsers. Aanvang 13.30 uur.

Powered by Blog Grabber