Theaterseizoen van AK De Smeltkroes

Het alweer 30ste theaterseizoen van AK De Smeltkroes bevat weer een gevarieerd aanbod van negen cabaret- en muziekvoorstellingen. Het is nog steeds mogelijk in te tekenen op een abonnement; dat betekent…Theaterseizoen van AK De Smeltkroes

13-09-2017 09:42 – Ingezonden door Redactie

Het alweer 30ste theaterseizoen van AK De Smeltkroes bevat weer een gevarieerd aanbod van negen cabaret- en muziekvoorstellingen. Het is nog steeds mogelijk in te tekenen op een abonnement; dat betekent minimaal vijf voorstellingen en een korting van 10%. Het reserveren van kaarten voor losse voorstellingen is ook al mogelijk, alle informatie hierover is te vinden op www.de-smeltkroes.nl Daarop is ook een bestelformulier te downloaden.

U kunt kiezen uit de volgende voorstellingen:
Zaterdag 23 september: ARNOUT VAN DEN BOSSCHE met “BURN-OUT VOOR BEGINNERS”.
Deze voorstelling is de beste medicijn tegen een burn-out ! De Vlaamse cabaretier keert terug naar de tijd dat hij als ingenieur werkte. Hij staat met zeer herkenbare grafieken en schema’s stil bij absurde situaties op het werk die voor hem ook dagelijkse kost waren. Verder geeft hij geniale tips om te doen alsof u de perfecte werknemer bent.
Ook voor iedereen die het wel goed getroffen heeft op het werk, niet (meer) werkt of nog studeert is deze voorstelling zeker aan te bevelen, je neemt er altijd iets van mee !
Zaterdag 14 oktober: RONALD SNIJDERS met “WELKE SHOW”.
In zijn eerste soloprogramma speelde Ronald als absurdist een dolgedraaide quizmaster. Nu zien we de echte Ronald Snijders, met bigband en liedjes, grappen, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. De Volkskrant: “Welke Show is een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes. Hij slaagt erin vrijwel geen enkele zin logisch op de vorige te laten aansluiten. Het enige logische is de slappe lach die al deze onzin losmaakt bij de toeschouwers”.
Vrijdag 3 november: NABIL met “TIJDMACHINE”.
Nabil is een duizendpoot, actief op tv (Baas Rayman en Alpacas ), beatboxer (Nederlands kampioen) en nu dus in de theaters met zijn eerste soloprogramma. Opgegroeid in de jaren ‘90, met Hans Teeuwen als inspiratiebron, gaat hij terug naar het gevoel van die jaren. De tijd dat speelgoed nog speelgoed was en muziek nog muziek…
Zaterdag 18 november: ROCK4 met “ABBEY ROAD”.
A capellaformatie Rock4 kennen we al van hun voorstelling “A night at the opera” met nummers van Queen. Deze keer staan de Beatles centraal, met voor de pauze eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de Fab4 en na de pauze een integrale vocale uitvoering van het beroemde album Abbey Road. Een must voor alle muziekliefhebbers !
Zaterdag 16 december: LOS met “VAST”.
Vorig jaar te zien tijdens onze ladies night met Total Los. Dus u weet ongeveer wat u te wachten staat: de meiden vallen weer van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Het wordt opnieuw een avond bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen!
Zaterdag 3 maart: ROUÉ VERVEER met “HEPPIE DE PEPPIE”.
Roué behoeft weinig introductie, al jaren is hij een graag gezien gast in De Smeltkroes. Inmiddels behoort hij bij de top van de cabaretwereld. In juni was hij ook weer drie avonden in een uitverkochte Ziggo Dome, samen met zijn gabbers Philippe Geubels, Guido Weijers en Jandino Asporaat.
Zaterdag 17 maart: MAARTJE & KINE met “VIBRATO!”.
Deze maand bestaat AK De Smeltkroes 30 jaar! Vandaar een extra feestelijke voorstelling met de nodige verrassingen! Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek, folk en tango – en je hebt Maartje & Kine! Ze gaan als een muzikale tsunami moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!
Zaterdag 7 april: MANNEN VAN NAAM & SYLVIA HOUTZAGER met “WAARGEBEURD”.
Drie mannen die aan de basis van Pater Moeskroen stonden, zijn nu als Mannen van Naam zeer succesvol. Dit seizoen nog met een extra dimensie door het virtuoze viool- en harpspel van Sylvia Houtzager (bekend van Flairck ), naast het al indrukwekkende arsenaal aan instrumenten van de Mannen. Een prachtig muzikaal programma, op hilarische wijze aan elkaar gepraat.
Zaterdag 28 april: LEON VAN DER ZANDEN met “KAMELEON”.
Ook een oude bekende in De Smeltkroes met alweer zijn achtste soloprogramma waarin Leon doet, waar hij uniek in is. Het belooft weer een onberekenbare en hilarische voorstelling te worden. Kameleon lijkt van toevalligheden aan elkaar te hangen, maar elk moment blijkt onderdeel van een groots plan!
Meer informatie? Stuur een mailtje naar ak.desmeltkroes@gmail.com

Powered by Blog Grabber