Toneelworkshop De Budelse Comedie

De Budelse Comedie heeft de draad weer opgepakt.  De repetities van hun nieuwste toneelproductie  “Dokter, help, ik ben getikt!” zijn van start gegaan.Toneelworkshop De Budelse Comedie

11-09-2017 08:49 – Ingezonden door Redactie

De Budelse Comedie heeft de draad weer opgepakt.  De repetities van hun nieuwste toneelproductie  “Dokter, help, ik ben getikt!” zijn van start gegaan.
Eerder, om precies te zijn, de week voor de kermis, gingen de leden en vrijwilligers van de vereniging op pad voor de jaarlijkse donateursactie. Die was wederom een grandioos succes, waarvoor zij iedereen die gesteund heeft, van harte danken. De opbrengst zal  niet alleen worden gebruikt voor nieuwe decors, maar zal ook worden besteed aan cursuswerk en opleiding. In het voorjaar van 2018 staat een spelerscursus op het programma en al heel snel op zaterdag 16 september a.s. een ‘toneelworkshop’.  De Budelse Comedie richt zich, over de huidige toneelproductie heen, nu al op de toekomst en met name op het werven van nieuwe leden. Niet alleen ter aanvulling van de huidige spelersgroep, maar ook om bij voldoende aanmeldingen misschien te kunnen starten met een zelfstandige jeugdgroep!
Daarom doen zij de volgende oproep: Lijkt het je leuk kennis te maken met toneel? Altijd al graag willen weten of het schitteren in een klucht of blijspel ook iets voor jou is? Toneelvereniging De Budelse Comedie organiseert in samenwerking met het LFA (Limburgse Federatie Amateurtheater)  een toneelworkshop waarin vele aspecten van toneelspelen aan bod zullen komen. Onder leiding van professioneel theater- docent/maker, Iris van Ingen Schenau, maak je samen met de spelers van De Budelse Comedie kennis met het toneelspel. Door middel van theatersport zoals improviseren, typetjes uitspelen en teksttoneel, concentratie- en observatieoefeningen etc. neemt ze je mee in het wereldje, dat toneel heet! De workshop is geheel vrijblijvend en toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Het is wel aan te bevelen om je vooraf even aan te melden, want er is maar een beperkt aantal plaatsen. Noteer de volgende gegevens snel in je agenda! Hopelijk tot dan en… deelname is geheel gratis!
Datum:  zaterdag 16 september 2017, van 13 tot 17 uur in het Bravo College, Jan van Schoonvorststraat 1, 6021 BP  Budel.
Voor die locatie is gekozen, omdat ze gebonden waren aan de agenda van de docente; die kon enkel op zaterdag 16 september en in dat weekend zijn er in De Borgh geen zalen beschikbaar wegens de rommelmarkt van het BGK. De directie van het Bravo College bood uitkomst en stelt een gastvrije ruimte ter beschikking, waarvoor de vereniging hen erg dankbaar is.  
Voor alle duidelijkheid, je kunt je bij het Bravo College NIET aanmelden, dat kan enkel bij het secretariaat van de vereniging: toneelvereniging De Budelse Comedie, Hanendijk 50, 6021 MA  Budel • Tel.: 0495-492253 www.debudelsecomedie.nl  /  email: debudelsecomedie@lijbrandt.nl
Voor meer info bezoek ook onze website/ Facebook

Powered by Blog Grabber