Tragikomedie in een sleets circus

Het circus is versleten, de artiesten uitgeblust. Iedereen loopt met zijn trubbels onder zijn arm en valt er de directeur mee lastig. Er valt veel te lachen in de nieuwe voorstelling van Theatergroep Valkenswaard….Tragikomedie in een sleets circus

08-06-2017 15:33 – Ingezonden door Redactie

Het circus is versleten, de artiesten uitgeblust. Iedereen loopt met zijn trubbels onder zijn arm en valt er de directeur mee lastig. Er valt veel te lachen in de nieuwe voorstelling van Theatergroep Valkenswaard. Op 9 en 10 juni te zien in De Hofnar.
 
‘Werktitel: Het Laatste Circus’, zo heet de nieuwe avondvullende voorstelling van Theatergroep Valkenswaard. Theo Lexmond schreef een tragikomedie vol verwikkelingen, klein menselijk leed en een gulle schaterlach. Eén dag uit het leven van een circusgezelschap dat ooit dagen van hoogtij heeft gekend. De voorstelling is doorspekt met heerlijke meezingmuziek en wordt begeleid door een live circusorkest. Goed voor een avondje onbezorgd lachen.
 
‘Werktitel: Het Laatste Circus’ wordt gespeeld op 9 en 10 juni in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Aanvang 20.15 uur. Kaarten à 15 euro zijn te koop op www.hofnar.nl of aan de balie van het theater.

Powered by Blog Grabber