Twan Sentjens winnaar Van Horne Brandstoffen Driebandentoernooi!

Op 19 april 2017 is voor de 6e keer het Van Horne Brandstoffen Driebandentoernooi gestart met maar liefst 50 deelnemers bij Café Quincy in Budel.  De deelnemers werden verdeeld in 10 poules van 5 biljarters,…Twan Sentjens winnaar Van Horne Brandstoffen Driebandentoernooi!

16-06-2017 08:41 – Ingezonden door Redactie

Op 19 april 2017 is voor de 6e keer het Van Horne Brandstoffen Driebandentoernooi gestart met maar liefst 50 deelnemers bij Café Quincy in Budel.  De deelnemers werden verdeeld in 10 poules van 5 biljarters, waardoor iedere biljarter 4 wedstrijden speelde. Van iedere poule gingen de  2 beste biljarters door naar de volgende ronde samen met de 4 beste nummers 3. Deze 24 biljarters werden verdeeld in 3 poules van 8 biljarters, waarin gespeeld werd volgens het knock out principe, waarbij de 2 overgebleven biljarters per poule doorgingen naar de finale.
 
De deelnemers aan de finale waren Jack Kwanten, John Noten, Twan Sentjens, Piet Strijbos, Wim Caris en Sjef van Zantvoort.  Deze finaleronde werd gespeeld op woensdag 7 en zaterdag 10 juni 2017. Traditiegetrouw was er zaterdag voorafgaand aan de laatste 2 partijen een voortreffelijk verzorgde BBQ. +Na het spelen van alle partijen bleken 3 biljarters evenveel punten te hebben verzameld en moest het gemiddelde percentage uitsluitsel geven wie als winnaar van het Van Horne Brandstoffen Driebandentoernooi met de 1e prijs naar huis mocht!  Na heel wat rekenwerk bleek Twan Sentjens het hoogste gemiddelde percentage te hebben behaald voor Piet Strijbos en John Noten.
 
Namens Biljart Vereniging Van Horne willen wij alle deelnemers en sponsoren bedanken voor hun deelname en giften. Een speciaal woord van dank voor Natascha en Anthony van Café Quincy voor de gastvrijheid de afgelopen 2 maanden! Wij hopen ook volgend jaar weer op iedereen te mogen rekenen bij onze 7e editie van het Van Horne Brandstoffen en Driebandentoernooi.
 
Bijschrift bij foto 1: Winnaar Twan Sentjens met Jos van Horne van Biljart Vereniging Van Horne.

Powered by Blog Grabber