Uitslagen jeugdtoernooi

Zondag 28 mei jl. verzamelde de Brabantse gildejeugd, en met name die uit de Kring Kempenland zich bij gildehuis De Vaandrig aan de Poelderstraat. Stipt om 12.15 uur werd de aftrap gedaan met een korte…Uitslagen jeugdtoernooi

04-06-2017 12:02 – Ingezonden door Redactie

Zondag 28 mei jl. verzamelde de Brabantse gildejeugd, en met name die uit de Kring Kempenland zich bij gildehuis De Vaandrig aan de Poelderstraat. Stipt om 12.15 uur werd de aftrap gedaan met een korte optocht vanaf de Poelderstraat naar het gildeterrein. Daar mochten de aanwezige belangstellenden genieten van de massale opmars en kon na een woordje door de Regerend deken van het gilde, de burgemeester en de voorzitter van Kring Kempenland de wedstrijd van start gaan. Eerst gingen alle deelnemers nog op de foto en aansluitend kon men zich melden bij de diverse jurytafels of de activiteiten die allemaal waren opgesteld. Op het einde van het Jeugdtoernooi leverde dat de volgende uitslagenlijst op:
Groepstrommen 1e prijs  St. Jorisgilde Budel, Groepsvendelen 1e prijs  Sint-Agathagilde Heeze, Trommen zonder ervaring 1e prijs  Madelijn Teeuwen St. Jorisgilde Budel, Trommen t/m 12 jaar 1e prijs  Bart van den Dungen St. Martinusgilde Tongelre, Trommen 13 t/m 15 jaar, 1e prijs  Mike Hilt St. Martinusgilde Tongelre en tevens winnaar van de Lambert van Schaikwisseltrofee, 2e prijs  Thijs Bergmans St. Jorisgilde Budel, Vendelen zonder ervaring 1e prijs John Borgers Gilde St. Catharina en st. Barbara Leende, Vendelen t/m 12 jaar 1e prijs  Christiaan Dankers, St. Barbara en St. Sebastiaangilde Vught, 2e prijs  Joris Doensen Sint Jorisgilde Zesgehuchten en 3e prijs  Yvonne Jutten Gilde St. Catharina en st. Barbara Leende, Vendelen 13 t/m 15 jaar 1e prijs  Mathijs Aarts St. Sebastiaangilde Borkel en winaar Jan van Doorn wisseltrofee, 2e prijs  Joep Jutten Gilde St. Catharina en st. Barbara Leende, Bazuinblazen t/m 13 jaar 1e prijs Mark Heesakkers St. Agathagilde Heeze, Bazuinblazen 13 t/m 15 jaar 1e prijs Annelie Horst St. Jorisgilde Budel en opnieuw winnaar van de Nol van Baardwijk wisseltrofee. Bij het schieten was het Bertine van Veldhoven van het gilde St. Jan Baptista Leenderstrijp die met de prijs naar huis ging. Het Sint Jorisgilde Budel mocht diverse positieve reacties ontvangen van deelnemers en bezoekers. Volgend jaar zal dit toernooi gehouden worden in Bladel.

Powered by Blog Grabber