Urban Culture Festival

WK Breakdance, het grootste graffiti festival ter wereld, NK Bowl en nog veel?meer! Je vindt het allemaal bij EMOVES van 16 tot en met 18 juni 2017 op?verschillende locaties in Eindhoven. EMOVES is het…Urban Culture Festival

13-06-2017 08:39 – Ingezonden door Redactie – Foto Elke Teurlinckx

WK Breakdance, het grootste graffiti festival ter wereld, NK Bowl en nog veel?meer! Je vindt het allemaal bij EMOVES van 16 tot en met 18 juni 2017 op?verschillende locaties in Eindhoven. EMOVES is het jaarlijkse festival waar de?nationale én internationale top van de urban scene laat zien wat ze in huis?hebben!?
Van 16 tot en met 18 juni 2017 staat Eindhoven in het teken van Urban?Culture en Sports. Ongeveer 1500 artiesten en deelnemers uit meer dan 40?landen komen naar EMOVES voor meer dan 15 evenementen op 5?verschillende locaties door heel de stad: de Berenkuil, Effenaar, The Student?Hotel, 18 septemberplein en Klokgebouw. Op deze locaties kun jij de top van?de urban disciplines aan het werk zien. Bboying (breakdance), stand up dance,?graffiti, skateboarding, BMX freestyle, freerunning, tricking, calisthenics en?later op de avonden zijn er ook nog genoeg feestjes om los te gaan.?
Elk jaar is Eindhoven ons podium voor alle verschillende wedstrijden,?evenementen, shows, projecten, seminars, exposities en nog veel meer! Kijk?op www.emoves.nl voor meer informatie over het festival, de evenementen?en disciplines.

Powered by Blog Grabber