Ut Klikt

De leden van de fotogroep Ut Klikt leveren maandelijks foto’s in onder het thema “Creatieve fotografie”. Deze foto is gemaakt door Lian Bax en stelt een mozaïek voor dat gemaakt is van opgerolde papiertjes.Ut Klikt

30-05-2017 11:25 – Ingezonden door Redactie

De leden van de fotogroep Ut Klikt leveren maandelijks foto’s in onder het thema “Creatieve fotografie”. Deze foto is gemaakt door Lian Bax en stelt een mozaïek voor dat gemaakt is van opgerolde papiertjes.
 
Deze worden in clubverband besproken. Creatieve fotografie dwingt iemand om bepaalde onderwerpen anders te bekijken en behoort niet tot de alledaagse kiekjes. HAC lezers kunnen meegenieten van deze mooie reeks. Alle foto’s zijn ook te bezichtigen op de website van fotogroep Ut Klikt:  www.utklikt.com  Reacties zijn altijd welkom via email foto@utklikt.com Bent u ook gefascineerd door fotografie en wilt u graag lid worden van onze fotogroep kunt u reageren via foto@utklikt.com

Powered by Blog Grabber