Vacature Jeugdtrainer KFC Hamont

KFC Hamont 99 is op zoek naar een voor Jeugdtrainer voor OB, MB of BB. De voetbaltrainer moet kunnen samenwerken met gemotiveerde trainers met ondersteuning van coördinatoren OB, MB en BB en van de TVJO….Vacature Jeugdtrainer KFC Hamont

17-06-2017 15:40 – Ingezonden door Redactie

KFC Hamont 99 is op zoek naar een voor Jeugdtrainer voor OB, MB of BB.
De voetbaltrainer moet kunnen samenwerken met gemotiveerde trainers met
ondersteuning van coördinatoren OB, MB en BB en van de TVJO. Er wordt getraind in een accommodatie op elite-niveau. De trainingen zijn in een familiale sfeer. KFC Hamont organiseert jaarlijks het groots voetbal-evenement de Euro Cup en het voetbalkamp. Bij de functie hoort een gepaste vergoeding voor de prestaties. Belangstellenden kunnen een reactie sturen aan Michel Vangerven, TVJO KFC Hamont 99 via e-mail: vangerven.buhus@telenet.be of bel 0032 497 540086.

Powered by Blog Grabber