Val-Val-D’rie

Op zondag 17 september kunt u het nieuwe theaterseizoen van De Hofnar al echt beleven tijdens Val-Val-D’rie! Tijdens dit gratis festival kunt u genieten van méér dan alleen theater op maar liefst vijf…Val-Val-D’rie

13-09-2017 14:45 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 17 september kunt u het nieuwe theaterseizoen van De Hofnar al echt beleven tijdens Val-Val-D’rie! Tijdens dit gratis festival kunt u genieten van méér dan alleen theater op maar liefst vijf verschillende podia!

De muzikale invulling wordt gegeven door onder andere het leerlingenorkest van De Dommelecho, Strafwerk, Poco Loco, Slagwerkgroep UNA, popband CMD, SG WereDi, Dexter Saint Jock en Blaaskapel Valkenswaard. Voor de echte theaterfans hebben we tijdens deze dag previews van de voorstellingen van Karin Bruers & Nol Havens, Steven Brunswijk, Bert Gabriëls, Fuad Hassen en Maurice Hermans. Geniet van dansvoorstellingen van La Toja en Danssschool Backstage. Ook op onze cultuurstraat is voor iedereen wat te vinden. Gedurende de dag is er een veelzijdig kinderprogramma met een puzzelzoektocht, poppenkastvoorstellingen, voorleeswigwams, een meet & greet met Buurman & Buurman, DJ Kidz Workshops, jeugdtheatervoorstellingen van Noortje Karsmakers en Moes Mengelmoes!, knutsel- en kleuractiviteiten en nog veel meer! Uiteraard wordt de inwendig mens op deze dag niet vergeten. Op het festival zullen verschillende eetmogelijkheden te vinden zijn.

Het programma zal 17 september om 13.00 uur starten. Het festival vindt plaats in en rondom De Hofnar, entree is gratis. Komt u op de fiets, dan vragen wij u om uw fiets te parkeren op de Markt. Vanaf begin september is het volledige programma te vinden op www.hofnar.nl  

Powered by Blog Grabber