Van Cranenbroek winkels blijven open ondanks brand

Door een brand op 20 juni 2017 is het gebouw van de centraal technische dienst van Van Cranenbroek aan de Keunenhoek in Budel verloren gegaan. De brand is ontstaan omstreeks 6.15 uur. Er zijn gelukkig…Van Cranenbroek winkels blijven open ondanks brand

20-06-2017 18:45 – Ingezonden door Redactie

Door een brand op 20 juni 2017 is het gebouw van de centraal technische dienst van Van Cranenbroek aan de Keunenhoek in Budel verloren gegaan. De brand is ontstaan omstreeks 6.15 uur. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen binnen het bedrijf en bij omwonenden. Volgens de brandweer zijn er geen stoffen vrijgekomen die schadelijk zijn voor de volksgezondheid en er is geen asbest aangetroffen. De firma Van Cranenbroek betreurt het ten zeerste dat in de directe omgeving en de omliggende dorpen overlast hierdoor is ontstaan.

De verzekering gaat zo snel mogelijk starten met het opruimen van de restanten van de brand en het schoonmaken van de tuinen van de aangrenzende percelen. Ook straten in Budel zullen worden schoongeveegd.

Voor meer informatie over het opruimen van de vrijgekomen roetdeeltjes en andere vragen die met de brand te maken hebben, kunt u terecht bij de gemeente Cranendonck www.cranendonck.nl of via het telefoonnummer 14 0495 (vanuit het buitenland +31 (0) 495 431222).

Van Cranenbroek gaat er voor zorgen dat de klanten zo weinig mogelijk van de gevolgen van deze brand zullen merken. Alle winkels zijn gewoon zoals normaal geopend. Het distributiecentrum in Overpelt blijft de winkels continu bevoorraden. Voor reparaties en onderdelen wordt er op dit moment een centrale werkplaats en onderdelenmagazijn ingericht. Van Cranenbroek zal zelf contact opnemen met klanten die wegens het aanbieden van een reparatie hier direct mee te maken hebben.

Powered by Blog Grabber