Veel activiteit in ’t Buuls zitje

Op 31 mei heeft een grote groep met Nespresso cups geknutseld. De resultaten waren verbluffend en iedereen is met een leuk werkstukje naar huis gegaan. De armbanden waren wel favoriet. Zeker een activiteit…Veel activiteit in ’t Buuls zitje

20-06-2017 08:51 – Ingezonden door Redactie

Op 31 mei heeft een grote groep met Nespresso cups geknutseld. De resultaten waren verbluffend en iedereen is met een leuk werkstukje naar huis gegaan. De armbanden waren wel favoriet. Zeker een activiteit die voor herhaling vatbaar is. Voor juli staat er weer een leuke activiteit op het programma  n.l…etagères maken van servies.
Afgelopen woensdag 7 juni was het weer een drukte van belang bij de Budelse Huiskamer. Voor de tweede keer werd er een aspergelunch geserveerd die weer enorm in de smaak viel. Met een maximaal aantal bezoekers werd er volop genoten. Voor de eetactiviteit van juli zijn er plannen om een buitenlands gerecht te bereiden. Beide activiteiten worden t.z.t. weer vermeld in de weekbladen.
Verder zijn  er in ’t Buuls zitje elke week veel gezellige doorlopende activiteiten. Zondags is er kaarten, in de even weken op woensdagmiddag knutselen  en vrijdags wordt de schildersgroep ook steeds groter. Je kunt  elke dag binnen lopen voor een praatje en een kopje koffie, ook tijdens de activiteiten. De Budelse Huiskamer is elke ochtend geopend van 10.00 tot 12.30 uur en maandag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur . En woensdag middag in de even weken.  De eerste zaterdag van de maand is de Budelse Huiskamer ook open , dan is er Repair Cafe van 10.00 tot 12.00 uur . Verder is de Huiskamer de hele zomer geopend en er is geen vakantiesluiting.
Begin september zal ’t Buuls zitje verhuizen naar de overkant van de Borgh, naar het pand van de voormalige bloemisterij Meeuwissen.  Dit zal een tijdelijke huisvesting worden in de tijd dat de Borgh verbouwd gaat worden. Men verwacht dat dit voor een periode van ongeveer twee jaar zal zijn.
Voor meer info kun je kijken op de Facebook pagina buuls zitje of natuurlijk gewoon eens binnenlopen op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 19. Hopelijk tot ziens.

Powered by Blog Grabber