Verbroederingsklassieker

Afgelopen zondag verzamelden alle wielerclubs van Neerpelt voor de Verbroederingsklassieker,Verbroederingsklassieker

23-06-2017 08:59 – Ingezonden door Redactie – Foto Marc Faes

Afgelopen zondag verzamelden alle wielerclubs van Neerpelt voor de Verbroederingsklassieker, al sinds jaar en dag georganiseerd door de Sportdienst van de Gemeente Neerpelt. Gastheer dit jaar was ’t Herent (en dit naar aanleiding van ‘Neerpelt bezwijkt voor’) waar onder een heerlijk zonnetje bijna 150 renners en rensters (we hebben in Neerpelt zelfs een club voorbehouden voor dames) de start namen voor een rit van 75 km. Drie rondjes van 25 km, begeleid door motards die er voor zorgden dat het ganse peleton nergens hoefde halt te houden. En voor wie het inderdaad zo lang volhield, was er achteraf een frisse versnapering …
 
Foto Marc Faes

Powered by Blog Grabber