Verkeersregelaars gezocht!

Op zondag 3 september organiseert de Stichting Truck Run Weert haar 7e Truckrun in en rondom Weert. Deze dag is een waar feest voor de bijrijders mensen met een beperking. Meer dan 200 bijrijders hebben…Verkeersregelaars gezocht!

06-06-2017 08:40 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 3 september organiseert de Stichting Truck Run Weert haar 7e Truckrun in en rondom Weert. Deze dag is een waar feest voor de bijrijders mensen met een beperking. Meer dan 200 bijrijders hebben zich al ingeschreven en kijken nu al uit naar die fantastische dag. Om deze tourtocht goed en veilig laten te verlopen hebben wij veel verkeersregelaars nodig met en zonder motor. De verkeersregelaars dienen wel in bezit te zijn van een geldig certificaat of bereidt zijn om deze te halen. Het behalen van een certificaat kan via e-learning. Wij zorgen voor de lunch, een leuke attentie en een onuitwisbare beleving! Dus, …..wanneer je deel wil nemen als verkeersregelaar aan de Truck Run Weert, en daar hopen we natuurlijk op, schrijf je dan zo snel mogelijk in via onze website http://www.truckrunweert.nl voor meer informatie kun je mailen naar  info@truckrunweert.nl of bellen mag ook tel.: Johan Wouters 06-29017534
Meer informatie kun je vinden op onze website www.truckrunweert.nl

Powered by Blog Grabber