Verkoop ook jij dit jaar plantjes voor Kom op tegen Kanker?

Hamont-Achel Komt Op Tegen Kanker zoekt vrijwilligers. Het ‘plantjesweekend’ van Kom op tegen Kanker is ondertussen een vaste gegeven in de campagne. Na 22 succesvolle edities weet Vlaanderen wat er gebeurt tijdens het derde weekend van september. Bijna driehonderduizend azalea’s vinden dan hun weg naar…Verkoop ook jij dit jaar plantjes voor Kom op tegen Kanker?

15-09-2017 13:50 – Ingezonden door Redactie

Hamont-Achel Komt Op Tegen Kanker zoekt vrijwilligers. Het ‘plantjesweekend’ van Kom op tegen Kanker is ondertussen een vaste gegeven in de campagne. Na 22 succesvolle edities weet Vlaanderen wat er gebeurt tijdens het derde weekend van september. Bijna driehonderduizend azalea’s vinden dan hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Een team van duizenden vrijwilligers maakt die actie mogelijk. Mogen we op 15 en 16 september ook op jou rekenen? Dat zou fantastisch zijn, want zonder vrijwilligers is er geen ‘plantjesweekend’.
Meld je dan aan: via de deurbel, de telefoon, de gsm of e-mail of WhatsApp naar:
Leo Nulens, Comité Verantwoordelijke voor Hamont-Achel, Koleneind 9, Hamont,  tel.
0032 11 446158 of 0032 497 413840; leo.nulens@hotmail.com

Powered by Blog Grabber