Vlechtdag voor kinderen

“Alle kinderen groot en klein, moeten vandaag bij de mandenvlechters zijn”. De mandenvlechters vertellen de kinderen alles wat ze willen weten over wilgentenen, waar ze groeien en hoe je ermee kunt vlechten….Vlechtdag voor kinderen

12-06-2017 08:43 – Ingezonden door Redactie

“Alle kinderen groot en klein, moeten vandaag bij de mandenvlechters zijn”. De mandenvlechters vertellen de kinderen alles wat ze willen weten over wilgentenen, waar ze groeien en hoe je ermee kunt vlechten. De mandenvlechters staan te popelen om de kinderen het vlechten met wilgentenen te leren. Onder leiding van ervaren vlechters kunnen de kinderen met wilgentenen vlechten, aan de slag met een mooi werkstuk, dat mee naar huis gaat. De Vlechtdag is op woensdag 14 juni .
En voor wie  klaar is met vlechten kan met glasverf een jampotje gaan beschilderen voor vaderdag. In dit versierde potje kan vader paperclips, elastiekjes of andere kleinigheidjes in bewaren. Eynderhoof zorgt voor de basis, en de kinderen denken zelf na over de creativiteit in deze bijzondere omgeving van het leukste openluchtmuseum in Limburg.
 
Eynderhoof heeft dit seizoen een overdekt kinderatelier waar kinderen bij slecht weer zich de hele middag kunnen vermaken. Een speelparadijs voor alle leeftijden. In combinatie met de Opa en Oma kortingskaart een echte superplek.
 
Het Limburgs Openluchtmuseum is elke donsdag-, woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en kortingskaarten kun je vinden op de website www.eyndserhoof.nl

Powered by Blog Grabber