Vlindermiddag IVN Cranendonck

Op woensdagmiddag 13 september zijn kinderen van de basisschool welkom bij het IVN in Maarheeze.Vlindermiddag IVN Cranendonck

11-09-2017 08:51 – Ingezonden door Redactie – Foto Ton Krabbendam

Op woensdagmiddag 13 september zijn kinderen van de basisschool welkom bij het IVN in Maarheeze.
In de tuin kunnen ze vlinders zoeken, een speurtocht volgen en allerlei opdrachten uitvoeren. Binnen zijn er kleurplaten, mogen ze een vlinder knutselen of bekijken onder een microscoop, en nog veel meer.
Aan het eind van de middag weten ze dan hoe vlinders leven, hoe ze hun vijanden te slim af zijn, hoe een vlinderbaby eruitziet en hoe een rups in een vlinder verandert. De kinderen hoeven niet alle opdrachten te doen, ze kiezen gewoon wat ze leuk vinden.
Om half twee start de vlindermiddag en die duurt tot half vier. Vooraf aanmelden is niet nodig en de deelname is gratis. Je vindt het IVN aan de Hoge Weg in Maarheeze (bij de kerk). Als je nog vragen hebt, kun je bellen (0031 495 – 592276).

Powered by Blog Grabber