Voordelig sporten bij Sportivo

Bij Sportivo in Budel draait alles om passie voor sport en bewegen. Eigenaar Albert Roosenboom startte in 2000 met zijn eigen fitnesscentrum en de liefde van het sporten en bewegen ligt hem nog altijd…Voordelig sporten bij Sportivo

18-06-2017 12:29 – Ingezonden door Redactie

Bij Sportivo in Budel draait alles om passie voor sport en bewegen. Eigenaar Albert Roosenboom startte in 2000 met zijn eigen fitnesscentrum en de liefde van het sporten en bewegen ligt hem nog altijd nauw aan het hart. Bovendien kan er bij Sportivo onbeperkt gesport worden aan een erg voordelig tarief.

Sportivo beschikt over een ruime fitnessruimte die uitgerust is met modern apparatuur zodat er niet alleen prettig maar ook efficiënt gesport kan worden. Er kan vrij en onder begeleiding gesport worden in de fitnessruimte, op een zelf gekozen tijdstip. Daarnaast heeft Sportivo een mooie spinningzaal beschikbaar met maar liefst 23 fietsen. Dankzij de opzwepende muziek en gemotiveerde instructeurs ga je tot het uiterste en krijg je er een complete workout. Maar ook voor groepslessen ben je bij Sportivo aan het juiste adres. Body Attack, Body Balance, Fit en Shape, Streetdance, Freestyle Fiesta,… het is slechts een greep uit het aanbod van de groepslessen. Sportivo beschikt over vier ruime, goed geventileerde en gekoelde trainingsruimte  waardoor je er aangenaam kan sporten.
Voordelig sporten

Maar dat is nog niet alles want bij Sportivo kan je ook nog eens onbeperkt sporten aan een erg scherp tarief. Zo kan je er al voor €19,95 per maand terecht . En wie voor 1 september 2017 een abonnement afsluit betaalt geen administratiekosten, dus doe je nog eens extra voordeel. Ben je lid van een sportclub? Dan kan je genieten van de Zomeractie. Leden van sportclubs kunnen in de zomer namelijk onbeperkt fitnessen en groepslessen volgen bij Sportivo voor slechts €15 per maand. Deze actie geldt bij een minimale looptijd van 1maand. En de leden van sportclubs betalen trouwens ook geen administratiekosten.

En wil jij tot 4 kilo afvallen in slechts 4 weken? Dan is de Afval Challenge iets voor jou! Voor slechts €35 kan je 4 weken lang onbeperkt fitnessen en groepslessen volgen, krijg je voeding coaching, toegang tot de voedings-app, een effectief trainingsplan en gratis koffie en thee. Interesse? Informeer dan zeker bij Sportivo naar de mogelijkheden!

Sportivo heeft dus alles in huis om van jouw doelstelling realiteit te maken. Meer weten? Loop dan zeker eens binnen aan de Sportlaan 1 in Budel of surf naar www.sportivo.nu Sportivo is geopend van maandag tot en met donderdag van 8 uur tot 22 uur, op vrijdag van 8 uur tot 21 uur en op zaterdag en zondag van 8 uur tot 14.30 uur.

Powered by Blog Grabber