Wandeling Voetje voor Voetje

Zondag 11 juni 2017 viert Wandelsportvereniging Voetje voor Voetje dat het 25 jaar geleden is opgericht. Ze nodigt dan iedereen uit die graag wandelt dit samen met ons te vieren op een gezellige wandeldag…Wandeling Voetje voor Voetje

11-06-2017 11:31 – Ingezonden door Redactie

Zondag 11 juni 2017 viert Wandelsportvereniging Voetje voor Voetje dat het 25 jaar geleden is opgericht. Ze nodigt dan iedereen uit die graag wandelt dit samen met ons te vieren op een gezellige wandeldag door de gevarieerde natuur rond Valkenswaard. De aanleiding om tot het oprichten van een wandelclub te komen lag toentertijd bij een groepje mensen die het wandelen meer georganiseerd wilden gaan beoefenen. Ook wilden ze in navolging van een groep wielrenners die elk jaar vakantie vierden in het Luxemburgse Diekirch en terug naar Valkenswaard fietsten, deze tocht ook doen, maar dan wel VOETJE VOOR VOETJE! Een hele onderneming maar ook de wandel 7-daagse Diekirch-Valkenswaard hield stand en gaat in 2017 voor de 25e maal worden gelopen. In de loop der jaren is de vereniging gegroeid van een klein clubje wandelliefhebbers naar een gezonde vereniging met ruim 150 leden. De gezellige sfeer en om samen actief bezig te zijn is dan ook het credo van de club. Zo zijn leden direct enthousiast aan de slag zowel bij het opzetten van de clubwandelingen, het controleren en onderhouden van het wandelnetwerk, de woensdagmorgen-, en de maandagavondwandelingen, diverse jaarlijkse wandelreizen, enz. Kortom: een gezonde vereniging met oog voor de toekomst.
De start van de GRATIS wandeling is bij Tuincentrum Coppelmans aan de Waalreseweg 199, 5552 EJ Valkenswaard. De afstanden zullen dan zijn: 7-14- 20-25 en 35 kilometer. Vanaf 08.00 uur kan iedereen op pad.
Onderweg zijn voldoende rustposten waar iets te drinken en te eten te koop is.

Powered by Blog Grabber