Werk en Re-integratie na NAH

Maandag 12 juni 2017 organiseert Café Brein de ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het onderwerp is ‘Werk en Re-integratie na NAH’.Werk en Re-integratie na NAH

11-06-2017 11:43 – Ingezonden door Redactie

Maandag 12 juni 2017 organiseert Café Brein de ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het onderwerp is ‘Werk en Re-integratie na NAH’.
 
Waar: SWZ Activiteiten Centrum, Palladiostraat 27, 5624AB in Eindhoven. Datum en tijd: 12 juni van 19.30 tot 21.30 uur. Toegang vanaf 19.00 uur. Wie: Mensen met NAH, hun familie, mantelzorgers en andere betrokkenen zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.
 
Gast van deze avond is Margo van der Vorst, re-integratiecoördinator en register casemanager bij Libra Revalidatie en Audiologie, team Arbeidsexpertise. Werk zorgt niet alleen voor inkomenszekerheid, het geeft ook zin aan het leven en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook na NAH is het van belang om na verloop van tijd weer aan de slag te gaan. Margo praat ons bij over de mogelijkheden die er zijn. Of het nu gaat om inzicht te krijgen in het soort werk dat je kunt uitvoeren, of hoe terug te keren naar je eigen werkplek of het vinden van een passende baan.
 
Margo wordt vergezeld door een ervaringsdeskundige met NAH die zelf te maken heeft gehad met re-integratie en hierbij begeleiding heeft gehad van Libra Revalidatie en Audiologie. Ook wordt er ingegaan op wet- en regelgeving rondom re-integratie en sociale zekerheid. Wat is de rol van het UWV en wat kan het team Arbeidsexpertise betekenen voor werkgevers.
We gaan er weer een interessante en inspirerende avond van maken, samen met alle belangstellenden. Van harte welkom!
 
Café Brein is de tweemaandelijkse ontmoetingsavond voor mensen met NAH, mantelzorgers en andere betrokkenen waarbij informatie en gezelligheid samen gaan. Deelnemers praten over de gevolgen van NAH en hoe ze daarmee omgaan. Zichtbare en onzichtbare gevolgen hebben grote invloed op het welzijn van de persoon met NAH en zijn omgeving.
Belangstellenden die aankondigingen of samenvattingen van de bijeenkomsten willen ontvangen, kunnen zich aanmelden voor de Café Brein emailverzendlijst via info@mantelzorgverlicht.nl

Powered by Blog Grabber