Weten Wat Er Speelt- in elk dorp

CDA Cranendonck organiseerde de afgelopen maanden al twee bijzonder succesvolle bijeenkomsten in het kader van Weten Wat Er Speelt. In Maarheeze signaleerde het CDA de woningbehoefte en zette een digitale vragenlijst op om deze behoefte concreter in beeld te brengen. Deze lijst is nog in te vullen tot…Weten Wat Er Speelt- in elk dorp

05-06-2017 11:03 – Ingezonden door Redactie

CDA Cranendonck organiseerde de afgelopen maanden al twee bijzonder succesvolle bijeenkomsten in het kader van Weten Wat Er Speelt. In Maarheeze signaleerde het CDA de woningbehoefte en zette een digitale vragenlijst op om deze behoefte concreter in beeld te brengen. Deze lijst is nog in te vullen tot 3 juni. In Soerendonk sprak het CDA met ouderen en vertegenwoordigers van ouderen over hun zorgen en vragen bij het langer thuis blijven wonen.  Deze gesprekken levert CDA Cranendonck veel informatie op. “Je hebt als raadslid drie rollen: volksvertegenwoordiger, kadersteller door middel van beleid en controleur. Voor alle drie die rollen moet je weten wat er speelt in Cranendonck. En niet alleen onder je eigen leden of stemmers, gewoon bij iedereen. We vertegenwoordigen alle Cranendonckers.” legt Janneke van Happen van CDA Cranendonck uit. De komende tijd heeft CDA Cranendonck nog een aantal Weten Wat Er Speelt- bijeenkomsten op de planning staan. “Medio juni spreken we met verenigingen die KinderVakantieWerk uitvoeren, Oranjecomite’s en St. Nicolaascomite’s in het kader van de nieuwe subsidieregeling. En binnenkort organiseren we een speciale bijeenkomst voor de inwoners van Budel- Schoot.” vult Noud van Leeuwen aan.  “In augustus gaan we met agrariërs in gesprek en in september zijn we in Dorplein. Gastel staat in oktober op het programma, Budel begin en Maarheeze eind november. In Soerendonk zijn we pas geweest en in december komen we daar terug. De laatste geplande bijeenkomst is die met het MKB in januari. En als mensen ons willen uitnodigen vanwege vragen of zorgen die ze met ons willen delen: heel graag!”.  Aandragen van onderwerpen of het CDA uitnodigen voor een gesprek kan via de Facebookpagina of een berichtje aan de fractievoorzitter: jannekehappen@hotmail.com .

Powered by Blog Grabber