Wielertoertocht De Ronde op 18 juni ?

Zondag 18 juni vindt de jaarlijkse wielertoertocht De Ronde plaats. Dit jaar is het de 27e keer dat deze tocht plaatsvindt. Start- en eindpunt is traditiegetrouw het gezellige Wilhelminaplein in Eindhoven….Wielertoertocht De Ronde op 18 juni ?

16-06-2017 08:43 – Ingezonden door Redactie

Zondag 18 juni vindt de jaarlijkse wielertoertocht De Ronde plaats. Dit jaar is het de 27e keer dat deze tocht plaatsvindt. Start- en eindpunt is traditiegetrouw het gezellige Wilhelminaplein in Eindhoven. De toertocht wordt georganiseerd door wielertoeringclub Café Wilhelmina, verbonden aan het gelijknamige café op het plein. Er zijn vier toertochten uitgepijld van 50, 80, 120 en 160 km.  Vanaf 7:30 uur gaat de toertocht van start. Starten is mogelijk tot 9:00 uur. Liefhebbers voor de tocht van 50 km kunnen starten tussen 9.00-10.30 uur. Alle afstanden gaan dit keer richting het oosten van Eindhoven. De verste route raakt bijna de Duitse grens. De routes zijn volledig uitgepijld en gaan over de mooiste wegen in Brabant en Limburg. Bij aankomst op het altijd gezellige Wilhelminaplein is er behalve een welverdiend drankje, ook live muziek te horen. Vooraf inschrijven kan via wtccwderonde.nl
De Ronde wordt ondersteund door een aantal sponsors die financieel of in natura bijdragen. Na aftrek van de kosten voor de organisatie van De Ronde, gaat het overgebleven bedrag naar een goed doel. Dit jaar is het goede doel  wederom De Wensambulance, de organisatie die de laatste wens van ongeneeslijk zieken in vervulling laat gaan, door ze nog één keer naar hun favoriete plek te rijden. ?

Powered by Blog Grabber