Workshop ‘Streetart in Eindhoven’

Het Steunpunt Mantelzorg Verlicht organiseert op dinsdagmiddag 27 juni, woensdagmiddag 28 juni en op donderdagavond 29 juni de workshop Streetart in Eindhoven. De workshop vindt plaats in de serie ‘Creatieve koffie, daar neem je wat van mee!’.  Aanmelden voor deze creatieve koffie is nog mogelijk.Workshop ‘Streetart in Eindhoven’

21-06-2017 08:47 – Ingezonden door Redactie

Het Steunpunt Mantelzorg Verlicht organiseert op dinsdagmiddag 27 juni, woensdagmiddag 28 juni en op donderdagavond 29 juni de workshop Streetart in Eindhoven. De workshop vindt plaats in de serie ‘Creatieve koffie, daar neem je wat van mee!’.  Aanmelden voor deze creatieve koffie is nog mogelijk.
 
Veel mensen  denken dat het begrip ‘streetart’ slaat op alle graffiti aan muren en wanden in de stad. Men beschouwt deze vaak chaotische of slordige beelden zeker niet als ‘art’ (kunst). Maar er is ook graffiti te zien die zeker als kunst beoordeeld wordt en ook wordt gemaakt door kunstenaars.  Bovendien is er naast graffiti ook veel kunst op straat, die we niet altijd opmerken of zien. ..
 
Tijdens de workshop “Streetart in Eindhoven” maken we een kunstige wandeling door het centrum van Eindhoven waarin we de kunst op straat samen ontdekken. Kunstenaars van Kollektief Eindhovense Kunsten leiden ons over een unieke route en vertellen over kunst aan en op straat. Om af te sluiten drinken we in de Oude Rechtbank een kopje koffie of thee waar we samen kunnen napraten over hoe deze ‘streetart’ ons heeft verrast!
 
De wandelingen starten steeds op het Stationsplein bij de VVV. Dinsdag 27 en 28 juni om 13.15 uur, donderdag 29 juni om 18.45 uur.
Mantelzorgers  kunnen zich aanmelden voor deze creatieve workshop via 088 0031 288 of info@mantelzorgverlicht.nl Graag vooraf de eigen bijdrage a € 2,50 overmaken op rekening NL66BNGH0285023578 ten name van GGD Brabant-Zuidoost. Vermeld hierbij Creatieve koffie en de gewenste datum.  
 
Het steunpunt Mantelzorg Verlicht Eindhoven is een project van de GGD Brabant-Zuidoost en  organiseert verschillende activiteiten speciaal voor mantelzorgers. Mantelzorgers die behoefte hebben aan ondersteuning, kunnen een afspraak maken of langskomen tijdens het inloopspreekuur.  De spreekuren zijn – behalve op feestdagen en in schoolvakanties – iedere maandag van 13.00 tot  15.00 uur en iedere vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur bij GGD Brabant-Zuidoost, Clausplein 10 in Eindhoven. Voor informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Verlicht in Eindhoven op nummer 088 0031 288 of info@mantelzorgverlicht.nl

Powered by Blog Grabber